Astept cu nerabdare…

in acest lung proces de emigrare momentele in care:

  • voi gasi ACR-ul in posta – voi imbratisa toti vecinii si voi pune in rame plicul. Voi zambi ca tampul pe strada iar lumea ma va considera un ciudat. Am sa iau o lada de bere sa sarbatoresc cu fratele  momentul, rehidratam corpul si revenim pe urma cu picioarele pe pamant, caci munca nu se termina aici.
  • voi lua (sper) interviul –  mi se va lua o piatra de pe inima, am sa incep sa pup mocheta din Hilton in speranta ca pup pamantul romanesc pt a-mi lua adio de la tara asta. Voi imbratisa cersetorii din fata ateneului si chiar voi da doi lei vagabonzilor care cer bani pt ca iti arata locul de parcare. Am sa imi  sun parintii sa ii anunt ca e cazul sa isi refaca planurile de vacanta daca vor sa ma viziteze, voi suna prietenii sa stabilim cand anume peste inca 3-4 luni ne vedem la o bere pentru a ne lua ramas bun.
  • voi vedea viza aplicata in pasaport – ma voi simti mandru ca am reusit sa termin procesul si probabil voi impacheta ultima haina in bagaj cu gandul ca urmeaza un nou pas in viata.
  • voi cumpara biletul DUS – visez si acum cu ochii inchisi cum autorizez tranzactia pe internet pt un bilet DUS fara intors catre CA. Am pus destul accent pe cuvantul DUS ?! 🙂
  • voi trece de ofiterul vamal – sper sa nu lesin de bucurie impulsionat de sentimentul de libertate. Da, asta cred ca o sa simt pentru prima data in viata cu adevarat: libertate!

Dar pentru ca toate astea sa se intample, trebuie sa accentuez si mai mult invatarea limbii franceza. Asadar dragi cititori inexistenti, o recomandare pt meditatii in franceza cu profesori intelegatori primesc de la voi ?

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: