Suntem o natie de tristi!

Mi-e sila si scarba sa mai aprind TV-ul. Televiziunile romanesti intra intr-un fel de febra aftoasa cand afla de un vecin de-a lui Mailat care ne duce faima mai departe in lume. Reusesc cumva sa il introduca in loop-ul infinit de stiri, acolo langa divortul pepe-oana, iri-moni si redau loop-ul pana la imprimarea acestuia in pixeli tv-ului. Mai nou am impresia ca daca ma uit la Discovery, Bear Grills imi va explica cum se supravietuiesc intr-un divort monden.

In Romania, fiecare carpa de om care prezinta un crac, un san, intra intr-o combinatie, e fiica/fiul cuiva este imediat ridicat la nivelul de vedeta. Ii vad fata in tabloide, in metrou, la tv, pe internet, urmeaza sa ma bantuie in somn.  Ma simt agasat de stirile astea goale care ma fac sa apas cu mai multi draci pe butonul de + de pe telecomanda pentru a schimba canalul.

Stiu ca stirile astea “sunt dictate” de audienta iar presa da poporului ce vrea sa vada, nu sunt ei nesabuiti sa rateze ocazia de a face bani buni din publicitate in timpul pauzei de certuri dintre X si Y. Problema e audienta, daca dupa 3 zile de stiri de genul asta romanii ar muta pe alt canal si le-ar scadea “mogulilor” veniturile, poate poate ar intelege ca ceva e putred la ei in pravalie. Dar nu, noi ne incapatanam sa vedem scandalul la TV si sa fim la curent cu ultimele detalii. Panem et circenses, stia Nero ceva.

Unde sunt show-urile alea de mai de mult, “Stii si castigi”,  “Vreau sa fiu milionar” ceva cu un vag iz de cultura generala? De ce maimuta aia de Dan Negru inca e prezentator de show-uri cretine ? Doar mie mi se pare incredibil de iritant si agasant ?

Advertisements
Leave a comment

1 Comment

  1. solutia este sa apesi butonul de POWER si sa ascunzi telecomanda. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: