Run Forest, RUN!!!

Pentru ca nu vreau sa ajung aici (http://adsoftheworld.com/media/print/oxygo_gym_long_time_no_see ) e cazul sa facem ceva. Eu si cu ea, burta mea adica :D. Eu inca nu am probleme de vizionare, slava domnului si nici sutien nu necesit.  Iar cum eu sunt genul care inainte de a se apuca de ceva face un pic de research, am dat peste programelul asta, foarte apreciat in intreaga lume: C25K (http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml)

Consta intr-un program de alergare structurat in antrenamente defalcate pe saptamani. Scopul e ca la sfarsit, tu “couch potato” care nu erai in stare sa alergi 50 de m fara sa iti dai sufletul afara, si sa imprastii bale in toate directiile, sa poti sa alergi 5 km. Eu zic ca suna foarte bine, tentant spre porno chiar, si se multeaza intocmai pe ce simt eu ca am nevoie.

Pentru ca motivarea e grea la oricine, am trantit rapid o comanda pe eastbay.com cu ajutorul unor baieti mai veseli cu trecere la vama, si in 3 saptamani mi-au sosit 1 bucata adidasi Asics cu gel pentru alergat, recomandabili unor alergatori incepatori-medii. Cost total 100 de lei cu tot cu comisionul baietilor, eat your heart out Elmec Romania lipitori monopoliste ce sunteti.

Daca tot am echipament, a fost si cazul sa incep prima runda de alergat. Am facut brisk walk-ul in pantaloni scurti si tricou cu maneca scurta, ajutat si de vremea de afara iar pe urma m-am pus pe alergat conform programului. Primele 5 minute au fost ok, dupa 10 simteam efortul, iar dupa 15 minute de la incepere imi dadeam duhul.  Am observat ca sunt intr-o forma mai proasta decat am anticipat, asa ca am decis ca primele 3-4 antrenamente sunt de pus in forma ca sa pot macar sa incep programul.

Si asa am facut in weekend ultimul antrenament inainte de inceperea programului. Ma dor picioarele, arcul talpii piciorului drept si un pic genunchii dar am inceput sa rezist antrenamentului si simt ca incepe sa mearga o idee mai usor. Totul ar fi perfect pana aici doar ca trebuie sa merg cu masina pana in parc (efectiv nu am pe unde alerga pana la parc) iar cand alerg sunt cu ochii in 14 dupa cainii comunitari prezenti in haite in Kisselef in fata ambasadei SUA, for fuck’s sake! Ah si dupa gropile lasate de Dorei de la ApaNova.

Love Romania.

LE:

Din motive de securitate de la munca, nu pot lansa un amarat de java sa editez linkurile alea. #@$%!

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: