Motive de plecat (3)

 • sanatatea la pamant: cred ca suntem printre putinele tari din UE unde la internarea in spital te prezinti cu punga de medicamente dupa tine deoarece spitalul nu are nimic pe stoc. Ai nevoie de un calmant injectabil ? Da o fuga pana la farmacie (daca poti) “caci nu avem pe stoc, si ia si niste seringi, ace si comprese sterile. A si un acid boric si un pachet de tigari pt asistenta daca vrei sa iti faca cineva injectia aia”.  Fluturasul meu de salariu spune ca cotizez cu 674 de lei lunar catre acest sistem corupt, si sunt sigur ca banii mei sunt folositi la plata  unor contracte catastrofal de paguboase in sistemul de sanatate cat si pentru plata unor falsi asistai sociali orbi/surzi cu carnet de conducere.
 • caini pe strazi: am vazut 70% din Europa si nu am intalnit in nici un oras caini vagabonzi pe strada. In schimb aici circula in haite nene, printre copii si batrani. Cum au reusit alte state sa tina sub control aceasta problema si doar la noi nu se poate face nimic concret ? Stai, cum au reusit alte orase din Romania sa tina problema sub control si in Bucuresti nu se poate ?
 • politia nu e in slujba cetateanului: simt ca as putea scrie zeci de pagini pe subiectul asta. Vedem deseori cum nu au curajul sa impuna legea, se inmoaie la amenintari si cand trebuie sa foloseasca glumele alea de pistoale sunt cercetati zile intregi pentru folosirea armei. Stirile ne prezinta multe situatii in care in orice tara normala respectivul ar fi fost saltat, ingenuncheat, incatusat si dus spre sectia de politie. La noi in schimb politia se roaga de infractori sa stea cuminte, sa nu fuga, sa fie mielusei pana la sectia de politie, sa le prezinte “daca pot” actele. La noi nu exista o minima frica fata de politie, cum exista in alte state cu apa calda.
Advertisements
Previous Post
Leave a comment

5 Comments

 1. bun … si … ce planuri ai?

  unde pleci, care-i primul pas, ce faci cind ajungi acolo?

  Reply
  • Planul e sa iau interviul din toamna, sa fac dosarul doi si sa imi iau viza. Aproximez cam inca un an jumate pana la finalizarea acestora. Pe urma zbor directia Toronto si cazare la niste prieteni de familie pana primesc SSN si restul documentelor. Iar de acolo Shift+Del la tot si incep o noua viata. Simple as that! 😀

   Reply
 2. Deci asta inseamna motivatie. Te-am luat de urechi intr-un articol anterior, ca alea erau idei de pension nu motive, acum ai gasit clar motive SERIOASE si foarte grave. Da, pentru asa ceva merita clar sa nu te mai uiti inapoi 🙂

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: